close icon
Välkommen till Copykrea

Vi upptäcker att du navigerar från en annan plats till den som motsvarar denna webbplats. Vi har inte en webb för det land som du besöker oss, men vi har en internationell webb. Bekräfta vilken plats du vill besöka.


Betalningsmetoder

Du kan välja att betala med nästan vilken metod som helst på Copykrea.

På Copykrea har vi sex olika betalningsmetoder så att du kan välja den som passar dig bäst. Vår webbplats har 256-bitars kryptering, vilket garanterar säkerhet under alla betalningsprocesser.

Kredit- och betalkort

Vi accepterar alla större kredit- och betalkort Visa, Mastercard och American Express. En helt säker bankbetalningsgateway används för detta ändamål. Dina kortuppgifter lämnas aldrig ut till Copykrea, så vi ansvarar inte för att lagra dem.

Att välja att betala med kort innebär, förutom att det är snabbt och enkelt, att ditt köp behandlas omedelbart.

PayPal

På Copykrea kan du betala med PayPal utan extra avgifter. När du bekräftar ditt köp måste du alltså ange den e-postadress som är kopplad till ditt PayPal-konto. Finansiella och personliga uppgifter krypteras automatiskt under sändningen av känslig information till PayPals servrar.

Du kommer att kunna bryta kostnaden för ditt köp med PayPals uppskovssystem, men hantera det direkt från deras plattform. Det vill säga, det är inte något som beror på vår webbplats, utan PayPal kommer att vara den som gör betalningen och sedan debiterar dig för den.

Google Pay

Du kommer att kunna betala med din mobiltelefon, smartwatch eller någon annan Android-enhet med NFC via ditt Google-konto. Pengarna överförs omedelbart till ditt bankkonto. Både användningen av tjänsten och gränsen för betalningsbeloppet bestäms av din bank.

Apple Pay

Denna betalningsmetod är endast tillgänglig för Apple-enheter. Du måste tidigare ha registrerat ditt bankkort med Apple Pay. Pengarna överförs omedelbart till ditt bankkonto. Både användningen av tjänsten och gränsen för betalningsbeloppet bestäms av din bank.