close icon
Välkommen till Copykrea

Vi upptäcker att du navigerar från en annan plats till den som motsvarar denna webbplats. Vi har inte en webb för det land som du besöker oss, men vi har en internationell webb. Bekräfta vilken plats du vill besöka.


Ofta ställda frågor

Är du tveksam? Här löser vi dem alla.
Om du har stött på några problem eller tvivel när du gjorde din beställning hos Copykrea, oroa dig inte, vi löser dem för dig här och om du fortfarande har några tvivel, kontakta oss så löser vi dem gärna för dig.

Tvivel om tryck och finish

 • GÖR DU BINDNINGAR?

  Naturligtvis är spiralfinishen den mest efterfrågade på grund av det stora antalet möjligheter den erbjuder. Du kan välja färg på omslaget, bakstycket och spiralen från ett brett utbud av upp till 16 nyanser som tillåter mer än 900 olika kombinationer för ett helt personligt resultat. Vi har även andra möjligheter som grupperad efterbehandling (enstaka ark), häftning, laminering, etc.

 • HUR KVALITET ÄR TRYCKNA?

  På Copykrea använder vi alltid högkvalitativt Premium-papper och bläck så att dina kopior får bästa möjliga, skarpa och professionella finish.

 • VILKA UTSKRIFTSALTERNATIV KAN JAG VÄLJA?

  När du har laddat upp dina filer kan du välja vilken typ av utskrift du vill ha: pappersstorlek och typ, dubbelsidig eller enkelsidig utskrift, orientering, antal sidor per ark, antal kopior och efterbehandling.

 • BÖRJAR UTSKRIFTEN AV VARJE FIL PÅ EN NY SID?

  Ja, varje fil eller dokument börjar skrivas ut på en ny sida.

 • KAN JAG BINDA FLERA VERK TILLSAMMANS?

  Vi binder naturligtvis dina verk när du skickar oss.

 • KAN JAG SKRIVA UT UTAN RÄNTER?

  Det är inte möjligt att skriva ut "bleed" eller utan marginaler.

 • VILKEN SORT AV PAPPER ANVÄNDER DU FÖR UTSKRIFT?

  Vi använder alltid premiumpapper av högsta kvalitet med FSC- och Ecolabel-certifiering. För våra 80- och 100-gramsutskrifter använder vi papper av märket Navigator och för våra 300-gramsutskrifter använder vi papper av märket ColorCopy.

 • VAD ÄR DET MINSTA ANTAL ARK JAG KAN SPIRALBINDA?

  Det finns inget minsta antal ark att binda.

 • VAD ÄR DET MAXIMALA ANTAL ARK JAG KAN SPIRALBINDA?

  Det maximala antalet ark (inte sidor) som får bindas in i en enda volym är 450-500. Tänk därför på att om dina grupperade dokument överstiger 450-500 ark kommer bindningen att delas upp i mer än en volym, och försök alltid att göra dem så lika som möjligt och att inte dela upp en fråga i två delar.

 • HUR FÖRBEREDAR MAN DESIGNEN AV DIN FIL FÖR ATT FÅ DET BÄSTA INTRYCKET?

  På Copykrea redigerar eller modifierar vi inte dina dokument, så de kommer att anlända utskrivna precis när du har skickat filerna till oss. Det betyder att du bör lämna en informationsfri säkerhetsmarginal på minst 5 millimeter så att hålen i spiralen inte tränger igenom texten i händelse av inbindning.

 • VAD ÄR DET MAXIMALA ANTAL ARK JAG KAN HÄFTA?

  Det maximala antalet ark (inte sidor) som kan häftas ihop är 100. Observera därför att om din fil överstiger detta antal kommer vi inte att kunna skicka dem häftade ihop. Som ett tips, om du har fler dokument och du vill att alla ska häftas ihop, kan du dela upp dem i teman om 100 ark.

 • VILKET MATERIAL OCH VILKEN TJOCKLEK HAR PÄRMARNA SOM ANVÄNDS I BINDNINGARNA?

  Vi har tre typer av lock: PVC, polypropylen och präglad kartong. Den transparenta framsidan är tillverkad av PVC och har en tjocklek på 0,3 mm och de genomskinliga och färgade framsidorna är tillverkade av polypropen och har en tjocklek på 0,45 mm. Baksidorna är tillverkade av präglad kartong, som är 0,8 mm tjock, och polypropen, som är 0,45 mm tjock.

Tvivlar på att ladda upp filer till onlinekonfiguratorn.

 • JAG LADDERAR UPP EN FIL, MEN DEN LADSER INTE, DEN FÖRSTÅR ​​LADAS HELA TIDEN:

  Antagligen för stor för vårt system, som bara stöder filer upp till 100 MB. Men oroa dig inte, allt har en lösning! Eftersom du kan ladda upp flera filer i samma ordning rekommenderar vi att du delar upp dem för att lösa problemet. Ett råd? Om du delar upp filer i jämna sidor förhindrar du att tomma sidor skrivs ut mitt under jobbet.

 • I VILKA FORMAT MÅSTE JAG LADDA UPP MINA DOKUMENT?

  Du måste ladda upp dina filer i PDF-format. Om du har dem i ett annat format kan du använda en onlinekonverterare.

 • VILKA ENHETER KAN JAG SKRIVA UT FRÅN?

  Du kan skicka dina filer till oss från vilken enhet som helst (mobiltelefon, surfplatta eller dator) med tillgång till internet.

 • VILKA UTSKRIFTSFORMAT ACCEPTERAR DU I COPYKREA?

  Filerna kan bara laddas upp till sidan i PDF-format, men oroa dig inte, för om du har dem i något annat format kan du använda en onlinekonverterare.

 • VARFÖR FÅR JAG ETT FEL ATT UPPLADA EN FIL?

  Visst är filen du försöker ladda upp till Copykrea större än 100 MB. Dela upp den i flera filer och försök igen.

 • KAN JAG BESTÄLLA DEM NÄR DOKUMENTEN ÄR UPPLADADE?

  Ja, när de har laddats upp kan du ändra ordningen och placera dem som du vill genom att använda korsikonen och dra dem åt höger eller vänster. På så sätt kan du enkelt välja deras arrangemang.

 • FINNS DET EN STORLEKSGRÄNS FÖR ATT UPPLADA FILER?

  Ja, vår konfigurator stöder endast filer upp till 100 MB. Därför, om din fil väger mer behöver du bara dela upp den i flera för att kunna ladda upp den.

 • ÄR DET SÄKERT ATT LADDA UPP MINA DOKUMENT PÅ INTERNET?

  Naturligtvis är Copykrea en absolut säker sida, vilket garanteras av SSL-certifikatet (det lilla hänglåset som föregår webbadressen när du går in på sidan). Tjänsten är diskret och pålitlig.

 • VARFÖR GÖRA KOPIOR ONLINE?

  Att göra dina kopior online är mycket enklare och bekvämare, du beställer dem hemifrån och du får dem där, utan köer eller komplikationer. Alternativen är desamma som i en fysisk kopieringsbutik: svartvitt, färg, bunden, häftad osv. Dessutom kan du ladda upp dina filer från vilken enhet som helst: mobil, surfplatta eller dator.

 • HUR BEHANDLAS MINA FILER?

  Alla filer som du skickar till Copykrea för utskrift kommer att behandlas med största konfidentialitet. Endast personalen på vårt produktionscenter och kundtjänst, i vilket fall det inträffar en incident, kommer de att ha tillgång till det.

  Filerna kommer att sparas i 90 dagar från datumet för begäran om arbetet, varefter de förstörs.

 • HUR SKA JAG SPARA MITT DOKUMENT FÖR ATT VARA SÄKER PÅ ATT UTSKRIFTEN KOMMER ATT INNEHÅLLA ALLA ELEMENT SOM DET INNEHÅLLER?

  För att säkerställa att du får utskriften av ditt dokument som du ser det på din skärm rekommenderar vi att du sparar det och skickar det till vår onlinekonfigurator i PDF/X-format. Detta format gör att alla anteckningar, teckensnitt, bilder och andra element sparas korrekt i dokumentet, med respekt för den ursprungliga skapelsen i utskriften. Observera dock att det finns vissa element som kan ställas in som icke-utskrivbara märken.

Tvivel om hantering och beställning av en beställning.

 • ÄR DET KRÄVLIGT ATT REGISTRERAS FÖR ATT GÄLLA EN BESTÄLLNING?

  Nej, registrering är inte obligatoriskt för att göra en beställning, men vi rekommenderar att du registrerar dig för de många fördelar det har: du kommer att ha tillgång till din beställningshistorik, du behöver inte fylla i alla fält igen varje gång du gör en ny beställning och du kommer att få exklusiva erbjudanden och rabatter för att vara en del av vår community.

 • JAG GJORDE ETT FEL ATT LAGA MIN BESTÄLLNING. VAD JAG KAN GÖRA?

  Kontakta oss så snart som möjligt via e-post [email protected] så hjälper vår kundtjänst dig att hitta den bästa lösningen på ditt problem.

 • HUR KOMMER JAG TILLGÅNG FÖR SPÅRNING AV MIN BESTÄLLNING?

  Du kommer att få ett e-postmeddelande när beställningen går till förberedelse och ett annat när den lämnar våra anläggningar. Det senare kommer att åtföljas av spårningsnumret så att du kan kontrollera dess status när som helst.

 • HUR FÅR JAG EN FAKTURA FÖR MIN BESTÄLLNING?

  När du gör din beställning erbjuder "Kassa" dig möjligheten att begära en faktura. Du måste helt enkelt välja det alternativet för att få det i din e-post.

Tvivel om leveranser och priser

 • HUR MYCKET KOSTAR VARJE KOPIERA?

  Varje svartvit kopia i A4-storlek och vikt på 80 gram har en kostnad på 0,80 kr per sida. Vill du ha den i färg? Med samma egenskaper (ark i A4-storlek på 80 gram) och i färg kostar varje sida 1,30 kr. Som du kan se beror priset på varje utskrift på vilka utskriftsfunktioner du väljer.

 • FINNS DET FRAKTKOSTNADER?

  Om din beställning överstiger 900 kr, är frakten helt gratis; annars har den en kostnad på 70 kr. Alla beställningar packas noggrant i en kartong eller kartongkuvert så att de kommer fram till angiven adress i perfekt skick. På Copykrea arbetar vi även med transportföretag som Fedex eller DHL Express, absolut pålitliga, mycket snabba och som kommer överallt. Du kan få mer detaljerad information på vår sida "Leveransvillkor" (se här).

 • FINNS DET EN MINSTA BESTÄLLNING?

  Nej, få så många kopior som du behöver, inte en till och inte en mindre. Fraktkostnaden kommer att vara 70 kr när den inte överstiger 900 kr och helt gratis om beställningen överstiger 900 kr.

 • NÄR FÅR JAG MINA UTSKRIFTER?

  I allmänhet kommer du att få din beställning inom 24h till 96h. För mer detaljerad information om leveranstider, se vår sida "Produktion och leveransmetoder" (se här).

 • HUR FÅR JAG MINA KOPIOR?

  Du kommer att få din beställning med vald finish och bekvämt förpackad i en kartong så att den når dig i perfekt skick. Vi ser till att du inte drabbas av någon skada under förskjutningen.

 • VART LEVERERAS DU?

  Vi skickar överallt i landet, oavsett hur långt det är

 • HUR KAN JAG KONTAKTA COPYKREA?

  Du kan kontakta oss via vår e-post [email protected].

 • VILKA BETALNINGSMETODER KAN JAG ANVÄNDA?

  Du kan betala med kredit- eller betalkort eller via Paypal (Paypal erbjuder sina användare möjligheten att betala i delbetalningar). Du hittar mer detaljerad information på vår sida "Betalningsmetoder" (se här).

 • SÄNDER DU UTANFÖR LANDET?

  Ja, vi skickar internationellt. Varje land har dock sin egen Copykrea-domän för beställning.