close icon
Välkommen till Copykrea

Vi upptäcker att du navigerar från en annan plats till den som motsvarar denna webbplats. Vi har inte en webb för det land som du besöker oss, men vi har en internationell webb. Bekräfta vilken plats du vill besöka.


Om oss

Där du ser oss var vi också de elever som ägnade så mycket tid åt att skriva ut anteckningar att de åt ris med tomat resten av månaden. Och just därför, eftersom vi har betalat för kopior som gjorts på något sätt till priset av tryffel, finns Copykrea, den högkvalitativa utskriftstjänsten med marknadens lägsta priser.

Från vår verkstad skriver vi ut, binder, förpackar och skickar dina dokument var som helst. Utan köer och tidtabeller sparar du tid och pengar och kan kontrollera minsta detalj i din beställning. Du skickar dina filer till oss, berättar hur du vill ha dem och vi levererar dem hem till dig.

Vi har ansträngt oss för att utveckla en mycket enkel konfigurator till vilken du laddar upp dina filer och från vilken du väljer papperstjocklek och -storlek, svartvitt eller färgutskrift, antalet kopior du vill ha för varje dokument, antalet sidor per ark, typ av bindning och till och med färgen på ringar och omslag. Du bestämmer och Copykrea's kvalificerade personal gör det möjligt.

Ansvarsfull utskrift

På Copykrea är vi engagerade i ansvarsfull utskrift med den senaste bläckstråle- och laserutskriftsutrustningen, hållbara bläck och premiumpapper med FSC- och miljömärkningscertifiering. I våra 80 och 100 g utskrifter använder vi papper av märket Navigator och i våra 300 g utskrifter använder vi papper av märket ColorCopy, båda företagen har ett CO2-neutralt åtagande. 

Vårt sociala engagemang

Vi samarbetar med Ronald McDonald® Children's Foundation Spain genom att donera dagböcker och anteckningsböcker tryckta i Copykrea till deras välgörenhetsmarknader. 100 % av pengarna från försäljningen av dessa produkter doneras till Ronald McDonald House® i Madrid. Detta hus erbjuder välfärd och stöd till familjer med allvarligt sjuka barn, som måste resa för att få medicinsk behandling. På Copykrea är vi fast beslutna att göra världen till en mer omtänksam och rättvis plats för alla.